Unghi false
Search Engine
EnterClick.ro - Generator trafic web
Tag this on nabtag

Consiliere online

                        CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ONLINE

Consilierea online este un nou mod de ,,a te întâlni" cu un consilier. Programul încărcat, dificultatea de a parcurge drumul până la un cabinet, poate teama de a ieşi în public, îngrijorări legate de intimitate, toate pot fi o parte dintre motivele pentru care ai putea alege acest mod de consiliere.

Consilierea online este astfel cea mai rapidă metodă ca să afli detaliile de care ai nevoie în procesul de maturizare şi dezvoltare.

Consilierul tău va fi onest şi dacă vei avea vreun dubiu asupra punctelor de vedere ale acestuia sau dacă ai vreodată întrebări legate de procesul de consiliere vei primi un răspuns deschis şi sincer.

Tot ceea ce trebuie sa faceţi este să ne scrieţi detaliat situaţia sau problema pe care o aveţi, iar noi vom răspunde solicitărilor d-voastră.
Informaţiile furnizate consilierului, vor fi în totalitate confidentiale.

Avantajele aceestui tip de consiliere

Deşi este diferită ca mod de funcţionare faţă de consilierea clasică, avantajele sale sunt evidente:

1. Interactionezi aici şi acum!
2. Eşti liber să alegi momentul în care doreşti să participi!
3. Elimini tracul asociat unei întâlniri faţă în faţă!
4. Ai posibilitatea de a medita mai profund asupra întrebărilor şi răspunsurilor, putându-le trimite consilierului în momentul în care crezi că ele exprimă cu adevărat ceea ce gândesti.
5. Ai posibilitatea “ţinerii unui jurnal” al discuţiilor online care facilitează o mai eficientă “contorizare” a relaţiei tale cu tine însuţi în cadrul intervenţiei de consiliere.
6. Sunt situaţii în care anumite lucruri se exprimă mai uşor în scris decât prin verbalizare.
7. Fiecare dintre noi putem avea reţineri în a vorbi despre noi înşine fie când este vorba de persoane străine, fie când este vorba de ceea ce ne frământă şi nu ne dă pace. Prin urmare consilierea online îţi poate oferi acest cadru în care te poţi exprima, în care poţi fi tu însăţi fără să te sperii la gândul de a fi judecat, etichetat sau prost înţeles.
8. Când vorbim de intimitate, vorbim de încredere, respect, acceptare şi mai ales înţelegere faţă de tine ca persoană unică prin felul tău de a fi şi specială prin faptul că exişti.

CABINET PSIHOLOGIC
- PSIHOLOGIA MUNCII SI ORGANIZATIONALA -

aaaaaaaaaaaaiii